hero-image-nieuws

NIEUWS


Lees hier het allerlaatste nieuws over Festival op de Vecht.

Subheading

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Curabitur dignissim fermentum sapien eget congue. Integer blandit cursus ex in vehicula. Suspendisse congue dui sapien, eu dignissim nisl placerat eu.

De drijvende krachten achter Festival op de Vecht
15-12-2017

Festival op de Vecht ligt inmiddels alweer even achter ons. Als bestuur halen we graag nog even herinneringen met u op over de laatste editie in de vorm van dit jaaroverzicht waarbij de drijvende krachten achter Festival op de Vecht vertellen wat er zoal bij de organisatie komt kijken.

 

Vierde editie Festival op de Vecht zeer geslaagd
28-08-2017

De combinatie van de artiesten op het drijvende podium in de Vecht trokken heel veel mensen naar de Vecht. Zo keek het publiek vanuit boten, volle tribunes en de Vechtbrug toe hoe Festival op de Vecht gedurende drie dagen naar een spetterend slotakkoord toe werkte. 

Spektakel aan de Vecht
25-08-2017

Afgelopen donderdagmiddag 24 augustus tegen 16.00/16.30 uur vormde de Vechtbrug in Ommen het decor van een niet alledaags schouwspel. De zomp uit Gramsbergen werd dan vanaf de brug in het water van de Vecht getakeld. De historische Vechtezomp is maar liefst 12,30 meter lang en 2,70 meter breed en weegt 5,5 ton.

Kinderdag Festival op de Vecht met workshops en Bultje musical
24-07-2017

In de komende editie van het driedaagse Festival op de Vecht Ommen, dat plaatsvindt van 24 t/m 26 augustus a.s., is speciaal voor kinderen een Kinderdag opgenomen.

Big Band Vechtdal College treedt op bij Festival op de Vecht
16-07-2017

Tijdens de speciale Kinderdag van Festival op de Vecht, op vrijdag 25 augustus, wordt ook ruimte in het programma vrijgehouden voor een speciaal optreden van de Big Band van het Vechtdal College Ommen.

Vervuld met trots kondigen wij de Ambassadeur van Festival op de Vecht aan!
12-07-2017

Festival op de Vecht kenmerkt zich in het Vechtdal als de bruggenbouwer voor muziek en cultuur. Naast dat het festival deze rol vervult door om het jaar een kwalitatief en uniek podium te bieden willen wij op allerlei mogelijkheden bruggen slaan tussen artiesten, toeristen, ondernemers en inwoners.

Bernard Wientjes spreekt over samenwerken
26-06-2017

Tijdens de ondernemersbijeenkomst van dit jaar zal Bernard Wientjes spreken over samenwerken. Alle ondernemers uit het Vechtdal zijn van harte welkom bij deze inspirerende, gratis toegankelijke ondernemersbijeenkomst op vrijdag 25 augustus a.s.

Festival op de Vecht gaat door!
22-06-2017

Op donderdag 22 juni hebben wij tijdens een persbijeenkomst mogen aankondigen dat Festival op de Vecht door gaat!  Dus zet het weekend van donderdag 24 t/m zaterdag 26 augustus a.s. in je agenda want dan worden de schijnwerpers opnieuw vol op de Vecht en op ons unieke drijvende podium gericht. Wij zijn zeer gelukkig met alle bijdragen van onze sponsoren & partners en vrijwilligers die deze editie mogelijk maken!

Mogen wij twee stemmen van u?
01-03-2017

Als lid van de Rabobank Vaart en Vechtstreek valt binnenkort jouw persoonlijke stemkaart voor de Rabobank Clubkas Campagne #VVS op de deurmat.

ONDERNEMEN IN HET VECHTDAL: KANSRIJK DOOR SAMENWERKING!
08-11-2016

Sinds 2013 wordt jaarlijks door Festival op de Vecht een inspirerende ondernemersbijeenkomst georganiseerd voor alle ondernemers uit het Vechtdal (Ommen, Dalfsen, Hardenberg en omliggende gemeenten). 

FESTIVAL DE VECHT 2015 WAS FANTASTISCH!
26-08-2015

Met de hulp van velen is Festival de Vecht 2015 een grandioze editie geworden! Onze dank aan artiesten, publiek, sponsoren, techniek, alle medewerkers en iedereen die op welke wijze dan ook heeft bijgedragen aan deze editie van Festival de Vecht is GROOT!!!!

FESTIVAL DE VECHT 2013 WAS EEN GEWELDIGE EDITIE!
29-08-2013

Met voor het eerst een ONDERNEMERSBIJEENKOMST. Gastspreker was Herman Pleij. De zaal in Hotel de Zon zat helemaal vol enthousiaste ondernemers.

Festival de Vecht 2011
27-08-2011

Festival de Vecht is in 2011 uitgegroeid tot driedaags festival. Plaats van handeling is de Vecht, naast de Vechtbrug, met op de Vecht een groot overdekt drijvend podium.

 

De allereerste Festival De Vecht was in 2008 een geslaagd evenement!
29-07-2008

In het laatste weekend van juli 2008 werd voor het eerst een Festival De Vecht georganiseerd. Kleiner van omvang en zonder drijvend podium op de Vecht.

hoofdsponSOR

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Curabitur dignissim fermentum sapien eget congue. Integer blandit cursus ex in vehicula. Suspendisse congue dui sapien, eu dignissim nisl placerat eu.