hero-image-vriend-worden

NIEUWS


Lees hier het allerlaatste nieuws over Festival op de Vecht.

De drijvende krachten achter Festival op de Vecht
15-12-2017

Festival op de Vecht ligt inmiddels alweer even achter ons. Als bestuur halen we graag nog even herinneringen met u op over de laatste editie in de vorm van dit jaaroverzicht waarbij de drijvende krachten achter Festival op de Vecht vertellen wat er zoal bij de organisatie komt kijken.

 

Vierde editie Festival op de Vecht zeer geslaagd
28-08-2017

De combinatie van de artiesten op het drijvende podium in de Vecht trokken heel veel mensen naar de Vecht. Zo keek het publiek vanuit boten, volle tribunes en de Vechtbrug toe hoe Festival op de Vecht gedurende drie dagen naar een spetterend slotakkoord toe werkte. 

Spektakel aan de Vecht
25-08-2017

Afgelopen donderdagmiddag 24 augustus tegen 16.00/16.30 uur vormde de Vechtbrug in Ommen het decor van een niet alledaags schouwspel. De zomp uit Gramsbergen werd dan vanaf de brug in het water van de Vecht getakeld. De historische Vechtezomp is maar liefst 12,30 meter lang en 2,70 meter breed en weegt 5,5 ton.

Kinderdag Festival op de Vecht met workshops en Bultje musical
24-07-2017

In de komende editie van het driedaagse Festival op de Vecht Ommen, dat plaatsvindt van 24 t/m 26 augustus a.s., is speciaal voor kinderen een Kinderdag opgenomen.

hoofdsponSOR