Festival op de Vecht 2017 dhr bernard_wientjes

Bernard Wientjes spreekt over samenwerken

Tijdens de ondernemersbijeenkomst van dit jaar zal Bernard Wientjes spreken over samenwerken. Alle ondernemers uit het Vechtdal zijn van harte welkom bij deze inspirerende, gratis toegankelijke ondernemersbijeenkomst op vrijdag 25 augustus a.s.

Ondernemersbijeenkomst

Ook deze editie bieden wij u een interessante middag met de mogelijkheid tot het netwerken met collega-ondernemers. Hierbij zal het thema samenwerken als inspirerend uitgangspunt gebruikt worden. Aanmelden kunt u eenvoudig en snel doen door op de blauwe button te klikken. Let op, het aantal plaatsen is beperkt.

AANMELDEN

Keynote-spreker

Vanaf half vier zijn de deuren voor u en uw introducé geopend in Hotel de Zon. Na de ontvangst trapt de voorzitter de sessie af om het woord aan onze Ambassadeur Malik Azmani en Bernard Wientjes te geven.

De wereld om ons heen verandert in rap tempo. Dat heeft invloed op de manier van ondernemen en brengt vooral nieuwe kansen met zich mee. Samenwerking is daarbij een sleutelwoord. Hij vertelt ons tijdens een keynote waarom het juist nu zo belangrijk is om elkaar op te zoeken en samen te werken.

Wientjes: "Samenwerken is voor ondernemers van buitengewoon groot belang. Als huidig voorzitter van de Taskforce Bouwagenda, is mijn belangrijkste opdracht de samenwerking tussen ondernemers onderling, maar ook met de opdrachtgevers, waaronder de overheid en de kennisinstituten, te versterken. Dit is een voorwaarde om een antwoord te geven op de grote toekomstige uitdagingen."

Naast betrokken inwoner van Ommen is de heer Wientjes de voormalig voorzitter van VNO-NCW en werd meerdere keren uitgeroepen tot meest invloedrijke Nederlander.

Na afloop sluiten we onze bijeenkomst graag met u af onder het genot van een hapje, een drankje en een goed gesprek. 

Programma Ondernemersbijeenkomst
15:30 uur Ontvangst in Hotel de Zon in Ommen
16:00 uur Opening 
16:05 uur Inleiding Ambassadeur Malik Azmani
16:10 uur Keynote spreker Bernard Wientjes
17:30 uur Vragen & antwoorden
17:35 uur Borrel 
18:30 uur Einde
Namens het bestuur van Festival op de Vecht,
Antje de Groot - Schuttert
voorzitter