Sieb van der Ploeg

Hero titel

Hero subtitel


Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Maecenas massa urna, laoreet quis lacus non, dapibus bibendum metus. Phasellus non tristique eros. Nullam porta ex ac lacus efficitur suscipit.

Festival de Vecht 2011

Festival de Vecht is in 2011 uitgegroeid tot driedaags festival. Plaats van handeling is de Vecht, naast de Vechtbrug, met op de Vecht een groot overdekt drijvend podium.

 

Vanaf dat podium worden een Jeugdmusical op vrijdagavond, het grote Vecht Concert op zaterdagavond en als afsluiting een gezellig Familieconcert op de zondagmiddag uitgevoerd. Met medewerking van de musicalcast van De Beerze Bulten en tal van grote artiesten, waaronder Syb van der Ploeg, Roy Angelo en het Rosenberg Trio en muzikale talenten uit de regio wordt deze eerste drie daagse editie een overtuigend succes. Het Vecht Concert wordt zelfs integraal en live door RTV Oost uitgezonden. Ook de informatieve Watermarkt, de speeltoestellen voor de jeugd op de oever van de Vecht, de speciale rondvaarten en de historische boten en sloepen maakten het feest en de entourage compleet. 

Het publiek ging uit zijn dak! De spotlights waren op een grandioze manier op de Vecht, de Vechtregio en Ommen gezet. Direct na afloop werden door de organisatie alweer plannen gemaakt voor een vervolg twee jaar later. Met dezelfde succesvolle ingrediënten! 

Festival de Vecht had naam en indruk gemaakt en smaakte naar meer!

Een sfeerimpressie met medewerking van Syb van der Ploeg