tile-4

Hero titel

Hero subtitel


Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Maecenas massa urna, laoreet quis lacus non, dapibus bibendum metus. Phasellus non tristique eros. Nullam porta ex ac lacus efficitur suscipit.

FESTIVAL DE VECHT 2013 WAS EEN GEWELDIGE EDITIE!

Met voor het eerst een ONDERNEMERSBIJEENKOMST. Gastspreker was Herman Pleij. De zaal in Hotel de Zon zat helemaal vol enthousiaste ondernemers.

 

Herman Pleij

Ook de JEUGDMUSICAL BULTJE EN HET CIRCUS was een groot succes. Alle kinderen, die overdag mee hadden gedaan met de workshops speelden allemaal mee in de Jeugdmusical die uitgevoerd werd op het podium op de Vecht. Alle trotse opa's en oma's, papa's en mama's, broertjes en zusjes en al het andere publiek hebben genoten.

  

Het grote VECHT CONCERT met spetterende optredens van o.a. The Beatles RevivalIris HondHarris en de swingende dames van Charming, Proud en Gorgeous trok vele enthousiaste bezoekers op de tribune, in de grote en kleine boten, in de skybox en op de Vechtbrug. De verrassende en spectaculaire Waterboarding in de pauze zorgde voor ademloze momenten. Ook de AFTER PARTY was weer bijzonder geslaagd.

  

  

Het FAMILIECONCERT met o.a. Erwin NyhoffAbke Bruins en de winnaars van The Voice of Ommen was gezellig en zorgde voor een heerlijke muzikale middag.