podium 5

Hero titel

Hero subtitel


Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Maecenas massa urna, laoreet quis lacus non, dapibus bibendum metus. Phasellus non tristique eros. Nullam porta ex ac lacus efficitur suscipit.

FESTIVAL DE VECHT 2015 WAS FANTASTISCH!

Met de hulp van velen is Festival de Vecht 2015 een grandioze editie geworden! Onze dank aan artiesten, publiek, sponsoren, techniek, alle medewerkers en iedereen die op welke wijze dan ook heeft bijgedragen aan deze editie van Festival de Vecht is GROOT!!!!

Bekijk hier de foto's van Festival de Vecht 2015 met dank aan Johan Bokma Fotografie

Vrijdag 14 augustus 2015 vond een bijzonder inspirerende Ondernemersbijeenkomstplaats met de charismatische gastspreker Robert Benninga. Ook de netwerkborrel, muzikaaal omlijst door de akoestische band Short Notice was geslaagd.

De kinderen die hebben meegedaan met de workshops hebben allemaal 's avonds op het grote drijvende podium gestraald in de Beerze Bulten musical 'Bultje en het onderwatermonstertje'. Het weer bleef goed, geen regen en het publiek heeft volop genoten.

Bekijk hieronder de door Vechtdal Leeft TV gemaakte beelden van de musical

Zaterdag 15 augustus 2015 De Watermarkt op de Vechtbrug was een succes. Velen hebben de speciale rondvaarten over de Vecht gemaakt en in de standjes was het gezellig druk.

Het Vecht Concert heeft de vele honderden bezoekers een onvergetelijke avond bezorgd! De optredens van Opera della CasaThe BluebettesBerget Lewis, Woodstock the Story en presentator Wilfried Finkers waren meer dan fantastisch! Het publiek op het festivalterrein, de tribunes, het terras, in de grotere en kleinere boten en sloepen en op de Vechtbrug heeft een super avond gehad, waar nog lang over zal worden nagepraat. Het concert werd afgesloten met een verrassende en bijzonder spectaculaire lasershow van Intervisual Laserproductions uit Zwolle. Tijdens de swingende afterparty met dj Bote de Haan gingen de voetjes van de vloer tot in de kleine uurtjes. Wat een avond! Het was magisch!

Vecht Concert gemist? Of nog even nagenieten?

Bekijk hier de prachtige door RTV Oost gemaakte compilatie van het VECHT CONCERT

Bekijk hieronder een filmpje van Woodstock the Story gemaakt door NatuurlijkOmmen.nl

Zondag 16 augustus 2015 had het afsluitende Familieconcert helaas te kampen met regen. Ondanks dat hebben diverse artiesten, zoals Sophie Klekamp, Voice of Ommen winnaressen Lisa Mondeel en Irene Aalvink en de band Memory Lane het publiek op het overdekte terras van Hotel de Zon een mooie muzikale middag bezorgd. Gepresenteerd door Arvin SwartsHelaas ging het mis bij het optreden van de jonge band Stick Figures. De regen zorgde voor technische problemen en het optreden moest helaas worden gestaakt. Ook de danseressen van de Ommense dansschool Elle Dansé konden niet optreden. Met een geïmproviseerd akoestisch optreden van Esther Groenenberg & band in de pub van Hotel de Zon werd het Familieconcert en daarme Festival de vecht 2015 toch op een geweldige wijze afgesloten.

Bekijk hieronder het filmpje van het geïmproviseerde optreden van Esther Groenenberg & band en de video van het Familieconcert opgenomen door Vechtdal leeft TV

     

                                    

   Het was genieten aan de Vecht in Ommen!

Tot ziens bij Festival de Vecht in 2017!