hero-image-perspresentatie

Hero subtitel


Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Maecenas massa urna, laoreet quis lacus non, dapibus bibendum metus. Phasellus non tristique eros. Nullam porta ex ac lacus efficitur suscipit.

Festival op de Vecht gaat door!

Op donderdag 22 juni hebben wij tijdens een persbijeenkomst mogen aankondigen dat Festival op de Vecht door gaat!  Dus zet het weekend van donderdag 24 t/m zaterdag 26 augustus a.s. in je agenda want dan worden de schijnwerpers opnieuw vol op de Vecht en op ons unieke drijvende podium gericht. Wij zijn zeer gelukkig met alle bijdragen van onze sponsoren & partners en vrijwilligers die deze editie mogelijk maken!

 

Wat staat er allemaal op het programma?

 Met een keur aan artiesten, muzikale voorstellingen voor jong en oud, diverse activiteiten op ons drijvende podium, een prachtig ingericht festivalterrein en tal van arrangementen wordt het drie dagen lang heerlijk genieten op en rond de Vecht.

Donderdag 24 augustus

Hollands Glorie Concert met afterparty
Het Festival gaat met een heel nieuw element van start: een gezellig Hollands Glorie Concert. Met optredens van het Flater Pretorkest, Popkoor X-Cream, Voice of Ommen winnares 2015 Lisa Mondeel, smartlappenkoor Met Hart en Smart en de grote Django Wagner. Een Q-Music DJ van het Foute Uur zorgt voor een geweldige afterparty.
Vrijdag 25 augustus

Workshops en musical
Vrijdag overdag zijn er workshops voor kinderen van 7 tot 12 jaar.  Alle deelnemertjes aan de workshops spelen als echte musicalsterren mee in de Bultje musical, die ’s avonds op ons drijvende podium wordt uitgevoerd door de musicalcast van de Beerze Bulten.

Ondernemersbijeenkomst
Intussen vindt er ‘s middags in Hotel de Zon een inspirerende Ondernemersbijeenkomst plaats voor alle ondernemers uit het Vechtdal. Met gastspreker Bernard Wientjes en een gezellige netwerkborrel. Toegang is gratis na aanmelding.

Zaterdag 26 augustus

Watermarkt
Overdag is er op de Vechtbrug een Watermarkt. In diverse stands is volop informatie te vinden over alles wat met water, de waterschappen en alles wat met de Vecht te maken heeft. 

Vecht Concert
Diverse gerenommeerde artiesten zorgen voor een afwisselend en spectaculair concert op de Vecht. Matangi & harpiste Regina Ederveen, de chansons van Edith Piaf, de hits van Simon & Garfunkel, Niels Geusebroek en de swingende soul show I’m a Soulman. Na afloop gaan de voetjes van de vloer tijdens onze inmiddels beroemde afterparty in de festivaltent.

Het belooft ook dit jaar weer een spetterend feest aan de Vecht te worden waar u op diverse manieren van kunt komen genieten. 

Klik hier voor alle informatie over aanvangstijden, arrangementen en kaartverkoop. 

Namens het bestuur van Festival op de Vecht,

Antje de Groot - Schuttert
voorzitter