Beeld vrouw kopie

Mogen wij twee stemmen van u?

Als lid van de Rabobank Vaart en Vechtstreek valt binnenkort jouw persoonlijke stemkaart voor de Rabobank Clubkas Campagne #VVS op de deurmat.

Deze campagne is speciaal voor verenigingen en stichtingen opgezet. Vanaf 1 maart 2017 mogen leden van Rabobank Vaart en Vechtstreek 5 stemmen uitbrengen op hun favoriete clubs. Elke stem is geld waard! De waarde van een stem wordt bepaald door het totaal beschikbare bedrag van € 125.000,- te delen door het aantal uitgebrachte stemmen. Wij ontvangen het aantal op ons uitgebrachte stemmen maal het bedrag dat een stem waard is. 

 

Het is voor Festival op de Vecht belangrijk om dit bericht onder de aandacht te brengen om zoveel mogelijk stemmen te vergaren. Wij kunnen deze bijdrage goed gebruiken voor ons driedaagse Festival. De stichting zorgt voor de juiste professionele elementen om artiesten een drijvend podium te bieden voor een groot publiek. Het zou fantastisch zijn als jij en jouw familie en vrienden stemmen geven aan Festival op de Vecht tijdens de Rabobank Clubkas Campagne van Rabobank Vaart en Vechtstreek. Om te stemmen ga je naar op https://www.rabobank.nl/lo…/vaart-en-vechtstreek/sponsoring/

Bedankt voor jouw steun!

Groeten van Festival op de Vecht