Festival-op-de-Vecht-Ondernemersbijeenkomst-1

ONDERNEMEN IN HET VECHTDAL: KANSRIJK DOOR SAMENWERKING!

Sinds 2013 wordt jaarlijks door Festival op de Vecht een inspirerende ondernemersbijeenkomst georganiseerd voor alle ondernemers uit het Vechtdal (Ommen, Dalfsen, Hardenberg en omliggende gemeenten). 

Het Vechtdal kent vele ondernemers, allemaal op zoek naar nieuwe zakelijke mogelijkheden en bezig met de toekomst van het bedrijf. Samenwerking biedt nieuwe kansen en mogelijkheden om in te spelen op nieuwe ontwikkelingen. Het Vechtdal sterk en kansrijk door samenwerking! 

DE ONDERNEMERSBIJEENKOMST 2016 heeft vrijdag 7 oktober in Hotel de Zon plaatsgevonden

Gastspreker was dit keer Arko van Brakel, één van de oprichters van Euronet Internet, de eerste commerciële internetprovider van Nederland. Zijn missie: het stimuleren van ondernemerschap en innovatie. In zijn visie ligt de sleutel tot succes in vertrouwen en samenwerken.

LOCATIE Hotel de Zon, Voorbrug 1 in Ommen

PROGRAMMA                

15:30 uur Ontvangst in Hotel de Zon in Ommen

16:00 uur Opening 

16:05 uur Hoofdspreker Arko van Brakel

17:15 uur Vragen & antwoorden

17:30 uur Borrel

18:30 uur Einde

DEELNAME

Toegang gratis. Men mag een introducé meenemen. Opgave deelname met vermelding naam en naam bedrijf via info@festivaldevecht.nl

DE GASTSPREKER         

Arko van Brakel is een ras-ondernemer die gedreven wordt door vernieuwing en innovatie. Zijn missie is het stimuleren van ondernemerschap en innovatie. Zijn aanpak is uitnodigend, interactief en dynamisch.

THEMA VAN DE MIDDAG 

Succesvol ondernemen is gebaseerd op vertrouwen en samenwerken. Hoe creeër je een cultuur die innovatie mogelijk maakt? Hoe wordt je een betere ondernemer? Waar liggen kansen en mogelijkheden en wat zijn de manieren om daarop in te spelen? Op deze en andere innovatie- en ondernemersvraagstukken geeft Arko van Brakel antwoord. Daarbij combineert hij wetenschappelijke inzichten met eigen ervaringen en vaak verrassende praktijkvoorbeelden. Eén ding is volgens hem zeker: de grote vraagstukken van morgen zijn niet oplosbaar met de denk-modellen van gisteren.