Schermafbeelding 2017-08-09 om 10.58.48

Hero titel

Hero subtitel


Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Maecenas massa urna, laoreet quis lacus non, dapibus bibendum metus. Phasellus non tristique eros. Nullam porta ex ac lacus efficitur suscipit.

Vervuld met trots kondigen wij de Ambassadeur van Festival op de Vecht aan!

Festival op de Vecht kenmerkt zich in het Vechtdal als de bruggenbouwer voor muziek en cultuur. Naast dat het festival deze rol vervult door om het jaar een kwalitatief en uniek podium te bieden willen wij op allerlei mogelijkheden bruggen slaan tussen artiesten, toeristen, ondernemers en inwoners.

 

Vechtdal Overijssel is de thuishaven van bekende plekken zoals Ommen, Hardenberg, Dalfsen, Staphorst, het Reestdal en vele verborgen schatten. De Vecht is de trots van het Vechtdal en baant zich al kronkelend een weg door het schitterende landschap en passeert pittoreske dorpjes, landgoederen, bossen en heide. Een landschap waar je volop ruimte en rust vindt. (tekst via vechtdaloverijssel.nl).

Wij hebben in Tweede Kamerlid Malik Azmani een bruggenbouwer gevonden die zich met veel enthousiasme inzet als Ambassadeur voor Festival op de Vecht. Bekijk en beluister hier zijn enthousiaste oproep voor Festival op de Vecht.