hero-image-vriend-worden

Vriend worden


Stichting Festival op de Vecht wil graag zakelijke vrienden met je worden. Zo kan het spetterende festival mede dankzij onze vriendschap in de steigers gezet worden en is de toekomst van het Festival gewaarborgd.

Ja, ik wil een zakelijke vriend worden!

Vrienden houden we graag dicht tegen ons aan. We brengen je als eerste op de hoogte van het laatste nieuws. Graag willen we weten wat onze vrienden van het festival vinden. Zo kunnen we samen het festival steeds beter en aantrekkelijker maken. 

 

Voor slechts € 10,- per maand ben je al zakelijke vriend en steun je Stichting Festival op de Vecht. Bovendien krijg je twee toegangskaarten voor het Vecht Concert en ben je van harte welkom op de ondernemersbijeenkomst.

 

Laat via onderstaand formulier weten dat je vriend van ons Festival wilt worden. En zet direct 24, 25 & 26 augustus in je agenda, want dan organiseren wij samen een feestje!

Voor uw gemak

Dankzij uw maandelijkse bijdrage kan het festival op een solide basis verder bouwen aan toekomstige festivals op de Vecht. Download via onderstaande PDF button het zakelijke vrienden inschrijfformulier, vul het in en stuur het op. Bij voorbaat onze hartelijke dank!

hoofdsponsor